Rólunk

Missziónk

A MONYO LAND Budapest legújabb szabadtéri szórakozóhelye, amelyet azzal a nem titkolt szándékkal hoztunk létre, hogy markánsan mást nyújtsunk, mint a meglévő opciók. Szürreális, de barátságos hangulatú hely ez, a MONYO sörfőzdéjének kertjében: hétvégi koncerthely és gasztro-kulturális centrum, ahol jól érezheted magad mindenféle kötöttség nélkül.

A hely különlegességét erősíti, hogy a zenei élmények mellé itt olyan dolgok kerülnek alapból a poharadba, ami máshol a fullextra: tizenkét féle csapolt kézműves sör közül választhatsz a Monyo sörei közül, ezek között némelyik itt kerül először bemutatásra. A gasztro-lécet az ételek terén is magasan tartjuk: együttműködő partnerünk a velünk egyívású és hasonlóan maximalista Tuning Burger csapata, akik nemcsak a húspogácsákról tudnak mindent, hanem a vendéglátás szót is komolyan veszik! Természetesen a kínálat minden más elemét – az üdítőket és az egyéb szeszes italokat – is úgy válogattuk az immáron kötelező minőségen túl, hogy mindenki találjon kedvének valót. Az élő koncertek előtt a szezon második felétől minden nap főzdelátogatást is biztosítunk: ismerjétek meg ti is azt a varázslatot, aminek bűvkörében töltjük életünket, nem fogjátok megbánni, maradandó élmény lesz!

Ha kiégett az agyad hét végére és munka után egyből hozzánk jönnél, akkor már délután öttől chill-elhetsz a kertben, lazulhatsz a kellemes délutáni napsütésben és várhatod az esti koncertre csatlakozó barátokat!

A MONYO Land zenei kínálata még a grafikai arculatánál is színesebb képet mutat: a közös pont a fellépők között az élő (zenekaros) megszólalás, műfajilag azonban szinte bármi belefér a műsorba: a mainstreamet alulról súroló és egyáltalán nem súroló pop-, alternatív és rockzenekarok, hiphop és elektronikus-zenei előadók, a hazai könnyűzenei körforgást évek óta meghatározó produkciók és a legfrissebb, újonnan felkapott arcok egyaránt. Néhány izgalmas név a tervezett ötven koncertnap műsorából: Belga, Szabó Balázs Bandája, Péterfy Bori & Love Band, Európa Kiadó, Fran Palermo, Bohemian Betyars, Carson Coma, Ricsárdgír, Ivan & the Parazol, Lóci Játszik, Aurevoir.

Kik vagyunk?

MONYO Brewing-ot, amely egyike az ország első újhullámos sörfőzdéinek, 2014-ben alapította Pein Ádám és Németh Anti Kőbányán, kemény munkájukkal beírták nevünket a hazai kézműves sörfőző mozgalom történetébe. Reméljük találkoztatok már a nevünkkel és azt is észrevettétek, hogy nagyon fontos számunkra a zene: számos kollaborációt indítottunk el zenészekkel, pl a Quimbyvel vagy az Ivan & the Parazollal. Egyedülálló fejlődésünk következő lépéseként a MONYO Brewing csapataként úgy döntöttünk: nyári szabadtéri szórakozóhelyet alapítunk. A zeneipar különböző területein dolgozó, hiteles és jóarc szakemberek bevonásával az álmodozásból hamar terv és stratégia, majd gyorsan betelő koncertnaptár és épülő-szépülő szórakozóhely született. A MONYO Land létrejöttével a MONYO brand szintet lép, nem csak minőségi söröket, hanem minőségi szórakozást is nyújtunk majd az embereknek.

Nagyköveteink

A tervezést és az előkészítést természetesen igazi profikra bíztuk. A MONYO Land három nagykövete a hazai koncert- és webkettes világ három kulcsfigurája: Sena (Irie Maffia), Szirmai Gergő (videoblogger) és Papp Szabi (Supernem), akik hónapok óta fáradhatatlanul dolgoznak, amint az rendhagyó videósorozatunkban is látható.

Rólunk mondták

“Sörös Disneyland érkezik Kőbányára”
Szüretlen.hu

“A külváros az új belváros”
azonnali.hu

“Lesz persze videokampány celebekkel és sok más beharangozó, de mi a sörre fókuszálunk, ami a körítés mellett szerencsére szintén rendben van.”
sorbuvar.blog.hu

“A hazai sörvilág egy elég hullámvasút éven van túl, de a MONYO ezt felhívásnak vette keringőre és a hullámvasút köré épített egy egész szórakoztatókomplexumot.”
Szüretlen.hu

“A helyszín arculati anyagain és hirdetésein MONYO Land egy jövőbeli fantázia-ország, ahol különböző világok különböző lényei szórakoznak együtt.”
Lángoló.hu

“Júúúúj!! ❤ ❤
Úgy tűnik sűrűn fogunk találkozni 🙂 ❤”
Facebook komment

“Mikor építették pár éve a csarnokot, s néztem a felüljáróról, akkor filóztam rajta, hogy milyen fasza koncerthelyszín lehetne ez. 🙂“
Facebook komment

“…aztán hajnalban bringával megyünk haza 🙂”
Facebook komment

partnereink

Copyright © 2021, MONYO

Brewing Co. All Rights Reserved.