Kapcsolat

Címünk:

1103 Budapest X., Gyömrői út 148.

Telefon:

+36 70 389 8480

Így juthatsz ki hozzánk /

Így juthatsz haza

Megközelítés kizárólag a Gyömrői út felől!

train

Tömegközlekedéssel

Tömegközlekedéssel sokféleképp eljuthatsz hozzánk. A legközelebb eső nagy közlekedési csomópont amit meg kell célozzatok Kőbánya-Kispest állomás (a továbbiakban: Köki), innen négy megállót kell utazni a 98-as busszal (Hangár utca), de gyalog is folyathatjátok utatokat és egy kényelmes tízperces séta után MONYO Land lila varázs-kapujában találjátok magatokat. A Köki pedig metróval (M3), számtalan buszjárattal és vonattal is be van csatornázva a város vérkeringésébe: a Nyugatiból és a Kelenföldi Pályaudvarról is érkeznek közvetlen szerelvények. És hogy mindez mennyi idő? A Nyugati tér vonattal és 98-as busszal félóra, a Kelenföldi pályaudvar ugyanezzel a kombinációval nagyjából ugyanennyi. A hármas metró – 98-as busz kombináció a Kálvin térről kb 35 perc, a Deák térről kábé 40 perc, Újbuda központ már két átszállás, de M4-es metróval, vonattal és a 98-as busszal így is csak 40 perc, ha minden időben jön.

bicaj_2

Kerékpárral

Kerékpárbarát hely vagyunk, saját bringatárolóval: nem kell szabad fákat-oszlopokat keresned, a jegypénztárral szemben lévő tárolóban biztonságba helyezheted hű társadat, amíg bent szórakozol. A Magyar Kerékpárosklub tagjai pedig 10% kedvezményt kapnak a MONYO termékekből (fogyasszatok felelősségteljesen, ha bringával terveztek hazamenni is!) A kijutási idő nyilván összefügg a kerékpár típusával, a táj jellegzetességeivel és habitusotokkal, mi kényelmes tempóban az alábbi részidőket mértük: Kőbánya-Kispest 15 perc, Blaha Lujza tér 45 perc, Kálvin tér: 50 perc,  Deák tér: 55 perc, Nyugati tér: 60 perc, Újbuda központ: 60 perc, Kelenföld: 70 perc

bus

Különbusszal

Koncertnapokon külön BKK buszt indítunk a Blaha Lujza térről. A busz 18.00-kor indul és egyetlen helyen áll meg: itt MONYO Landen! Visszafelé 23.25-kor indul tőlünk, ez esetben azonban a Corvin Negyednél is megáll a Blaha előtt. A menetidő forgalom-függő lesz, napközben 40, este 30 perccel számoljatok! A Blaha Lujza téren a felszállás a 923-as Boráros tér irányú megállóhelyén lesz lehetséges, ami a tér körúti oldalán, a villamosmegálló mellett található. Jegyet az aznapi koncert jegylinkjében tudtok venni 350 forintért (a járaton magán nem).

mol_limo

MOL Limoval

Jó hír: a MOL Limo kitolta a zónahatárt MONYO Landig! 

Érdeklődj a használati feltételekről felületeiken:

https://www.mollimo.hu

taxi

Taxival

Szerződéses partnerünk a FŐTAXI, akiknek állandó drosztja lesz MONYO Landen. Ez nemcsak hazautazáskor lesz érdekes, számos előnnyel jár, ha velük érkezel.

Friss főtaxis nyugtádért cserébe ingyen repoharat kapsz a Hellopay feltöltőpontnál. Érdemes figyelni a Főtaxi felületeit, folyamatos játékok és akciók várhatók MONYO Landes nyereményekkel – jegyek, ajándéktárgyak, stb.

kocsi

Személyautóval

A személyautó kényelmes opció, a belvárosból csúcsidőben félóra, kora este 20-25 perc az út. Nagyjából nyolcvan parkolóhelyet találtok MONYO Land közvetlen közelében, ebből ötven a szomszédos gyártelepen, a többi közterületen, ezeken kívül a környező utcákban tudtok parkolni. A kerékpárhoz hasonlóan ez esetben is kérjük hogy fogyasszatok felelősségteljesen, ha autóval terveztek hazamenni is, inkább bízzátok magatokat sofőrsegély szolgálatok gondjára!

bkv

Hazajutás

98-as busz KöKi felé 23:33-ig

Személyvonat (2611) Kökiből a Nyugati Pályaudvar felé 23:51-ig

Különbusz Corvin Negyed és Blaha megállókkal 22.15-kor, illetve 23.25-kor

MOL Limóval, sofőrsegéllyel, taxival egész éjszaka

Kerékpárral FELELŐSSÉGTELJESEN egész éjszaka

909-es éjszakai busz a Mélytó utcai megállóból
Célállomások: a 4-6 villamos vonala (Harminckettesek tere), KöKi, Kálvin tér, Deák tér, Kispest.

Negyedórás sétára találjátok a Mélytó utcai megállót, ahol felszállhatok a félóránként közlekedő 909-es buszra, amely igazi jolly joker a belváros felé és Kőbányán belül is.
Ha a Deák Ferenc tér felé indultok, útba esik a Sörgyár, az Élessarok, a Szent László tér, Kőbánya alsó vasútállomás, a Pongrácz úti lakótelep, az Orczy tér, a Kálvária tér, a Harminckettesek tere shortcuttal a 4-6 villamos teljes vonalára, a Kálvin tér, az Astoria ééés végül a Deák tér maga, a másik irányban pedig irány Kispest!

968-as éjszakai busz az Újhegyi úti (Sportliget) megállóból
Végcélok: Kispest Kossuth tér, Cinkotai Autóbuszgarázs 

Negyedórás sétára találjátok az Újhegyi úti (Sportliget) megállót, ahol felszálhattok Cinkota felé hajnali 3:10-kor és 4:10-kor, Kispest felé pedig 0:43-kor és 3:43-kor induló buszjáratra. A környező kerületekben lakóknak ideális lehetőség, mivel útvonala érinti Kispest, Újhegy, Kőbánya-Kertváros, Rákoskeresztúr, Rákosliget és Cinkota bizonyos részeit. 
 
Kispesten ráadásul át lehet szállni a 950-es buszra, ami a szó szoros értelmében keresztülrepít Pesten: Kispest, Népliget, Orczy negyed, Corvin negyed, Kálvin tér, Deák tér, Bajcsy-Zsilinszky út, Nyugati pályaudvar, majd végig a Váci úton: Dózsa György út, Göncz Árpád városközpont, Gyöngyösi utca, Újpest, egészen Rákospalotáig.
914-es éjszakai busz a Felsőcsatári úti megállóból
Végcélok: Határ út, Ferihegy

Negyedórás sétára találjátok a Felsőcsatári úti megállót, ahol felszállhattok az éjszaka is (bár olyankor fél- és egyóránként) közlekedő 200E jelű buszjáratra, amelyen a városból kifelé Szemeretelep, Vecsés és Ferihegy a célállomások, a másik irányban pedig Kőbánya-Kispest és a Határ úti megálló, számos kitűnő csatlakozási lehetőséggel.

Küldj nekünk üzenetet!

partnereink

Copyright © 2021, MONYO

Brewing Co. All Rights Reserved.