Amoeba, Analog Balaton

Táncos péntek este rendhagyó ritmusgyáros párossal: színpadon a szépszomorú dalokkal falat bontó Analog Balaton és a future-neosoul Amoeba

2021.06.25

Kapunyitás: 17:00

Az Amoeba zenekar a világ bármelyik klubjában megállná a helyét, az önmagát future-groovemaster-neosoul stílusba soroló csapat itthon nem létező magabiztossábbal és stílusérzékkel nyomja a modern, afroamerikai gyökerű tánczenét. Nem véletlen, hogy ők az underground talán legtöbbet foglalkoztatott zenészei: legtöbben valószínűleg a(z) Akkezdet Phiai egykori rapduója mögött láttátok játszani őket a Slam Poetry bajnokságok döntőinek kísérőzenekaraként, bár a fiúk saját projektükkel is több mint egy évtizede aktívak. Ha majd egyszer valaki filmet készít a 2010-es évek bulinegyedének hangulatáról, a filmzenét semmiképp sem bízhatja másra, mint az Amoebára. Nagyon várjuk, hogy elhozzák hozzánk is a város legkerekebb beatjeit!

Analog Balaton

Az Analog Balaton duó varázsa különleges hangütésű, szép-szomorú dalaikban és totális kiszámíthatatlanságukban rejlik. Szobazenekarból váltak házbontó elektronikus live actté, nem véletlenül keltették fel a – zenei értelemben oly eseménytelen – 2020-as évben a Nagyszínpad tehetségmutató szervezőinek figyelmét. A ritkán publikáló formáció a számok megjelentetése helyett inkább abba fordítja az energiáit, hogy minden egyes koncertjén tudjon valami újdonságot becsempészni a műsorba, így lesz ez MONYO Landen is, megerősített színpaddal és szub-ládákkal várjuk őket!

partnereink

Copyright © 2021, MONYO

Brewing Co. All Rights Reserved.