Azahriah forgószélként söpört végig az elmúlt másfél évben az hazai zenemegosztó felületeken - debütáló élő koncertjét MONYO Land-en adja.

2021.07.01

Kapunyitás: 18:00

Azahriah forgószélként söpört végig az elmúlt másfél évben az hazai zenemegosztó felületeken: a hallgatóság egy olyan énekes-dalszerző kedvencet kapott személyében, akinek trend-érzékenysége itthon nagyon ritka, produkciója kidolgozott és karakteres.

Azahriah, azaz Paul Street sikertörténete egy vérbeli ’self made’ sztori. Egyedül sajátította el a zenélés fortélyait (gitározás, éneklés, produceri munka) és a vlogolást, majd hódított meg milliókat a YouTube-on. A fiatal srác 12 éves kora óta tölt fel videókat, a Pál utcai fiúk előtt tisztelgő Paul Street nevű csatornája rejtélyes vlog posztjaival futott be a platformon.

A YouTuber gyerekkora óta gitározik, majd 2017 végén kezdett el komolyabban foglalkozni a szövegírással és dalok felvételével-keverésével. 2019-ben kezdte publikálni dalait, ekkor született meg az Azahriah profil. A többségében angol nyelvű dalokra egy egész generáció pörgött rá – több százezres stream-eket értek el a digitális platformokon, és több milliós nézettséget YouTube-on!

Az énekes 2020-ban adta ki debütáló lemezét – az „I’m worse” című albumon nyolc saját szerzemény debütált, köztük a „Fufuflex” című sláger. A következő lemez előfutára a „RÉT” című dal, amely az énekestől szokatlan módon magyar nyelven íródott, és pár hét alatt meghódította a digitális platformokat.

Azahriah 2021-et a “4K LOVE” című dallal indította, amely egy se veled, se nélküled kapcsolat kihívásairól szól. Az énekes következő “aight” száma egy üde, tavaszi dal lett, amely a készülő nagylemez második előfutára. Hatalmas büszkeség számunkra hogy bemutatkozó nagykoncertjét a MONYO Land színpadán adja!

partnereink

Copyright © 2021, MONYO

Brewing Co. All Rights Reserved.