Lázár tesók, boebeck

Az Esti Kornél alapító testvérpárja álmodozós, intim hangulatú, okos-érzékeny akusztikus alterpopja a tavalyi év legígéretesebb produkciója.

2021.06.18

Kapunyitás: 18:00

Lázár tesók

Sokan mondják hogy testvéri kötelék a legerősebb ami két embert összeköthet – és a zenekarcsinálásban is jól jön (felkészül: Illés, Oasis, 30Y). Az Esti Kornél két oszlopa, Lázár Domokos és Ágoston tavaly hozta ki “Hullámtörés” című debütáló lemezét, amelynek álmodozós, intim hangulatú, okos-érzékeny akusztikus alterpopja “anyazenekaruk” rajongói számára is izgalmas meglepetés. Bár a zenekar annak idején egy koncertfelkérés apropójából született és sokáig nem voltak vele komoly tervei a srácoknak, egy fontos alapvetésen azóta sem változtattak: az alkotást náluk mindig a kedv és az ötlet szüli, sosem a kényszer.

boebeck

A boebeck művésznéven alkotó Andl-Beck Boróka pécsi dalszerző-énekes, egyedi hangvételű, érzékeny dalait tavaly ősszel kezdte el publikálni. Az elmúlt évek alkotói munkája mellett fellépett már több alkalommal az Ördögkatlan Fesztiválon, a PEN Fesztiválon és a BMC-ben megrendezett Leonard Cohen-emléknapon. Itt az ideje hogy saját dalaival megmutassa magát a főváros közönségének is!

partnereink

Copyright © 2021, MONYO

Brewing Co. All Rights Reserved.