Összeszokott páros másként: bár Sena és Kemon lassan két évtizede zenésztársak (Gimmeshot, Irie Maffia), MONYO Landbe szólózenekaraikkal érkeznek.

2021.06.26

Kapunyitás: 17:00

Sena Dagadu, az Irie Maffia frontasszonya kontintensek zeneiségét és szellemiségét egyesítő, két lábon járó női energiabomba. Életével és zenéjével tartásra, tiszteletre, nyitottságra nevel, de közben mindig megtartja az egyensúlyt a komoly üzenet és a lazaság között – nevetése már önmagában zene!

Zenei projektjeire jellemző a különféle hangzásokkal és stílusokkal való kísérletezés. A Shakespeare-szonettektől a hip hop-ig, az afrobeat-től a dancehall-ig élettel teli zenei szcénát teremtett Magyarországon. Az elmúlt évek kitartó munkája több száz koncertet és stúdiófelvételt eredményezett világszerte, és azóta sem tétlenkedik. Származásának köszönhetően a ghánai kultúra egy kis szelete régóta jelen van hazánkban, soron következő albuma erre az örökségére épül. Afrikai zenei hatásaira fókuszálva, valamint ghánai művészekkel kollaborálva tárja elénk legújabb mesterműveit, amelyekkel a multikulturalizmus, a kommunikáció, béke, erő és szeretet üzenetét terjeszti.

Számunkra külön öröm, hogy elfogadta felkérésünket a beharangozó kampányunkban való részételhez, reméljük megengedtek nekünk annyi részrehajlást hogy számunkra ez az egyik legjobban várt koncert a szezonban!

partnereink

Copyright © 2021, MONYO

Brewing Co. All Rights Reserved.